Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.  QM Sportscare nu ook in Nederland te koop

  21 dec. 2014 09:55:47 - Geplaatst in Algemeen

  QM Sportscare is een nieuw Belgisch merk op het gebied van sportverzorgingsproductent.

  QM SportsCare is het snelst groeiende merk in sportverzorgingsproducten in België. Nu ook te koop in Nederland. QM Sports Care is ontstaan vanuit de professionele wielrennerij en sponsort een aantal gerenommeerde teams zoals Lotto, Quickstep en het Katusha Team.

  Wilt u meer weten over dit nieuwe merk sportverzorgingsproducten, kijk dan snel op hun website www.qmsportscare.nl  

  Lees meer

  Velofiets werkt samen met Sporting Sport

  21 nov. 2014 13:47:38 - Geplaatst in Algemeen

  De Velogroup gaat samenwerken met het sportconcept van Sporting Sport. Sporting Sport is een nieuw initiatief van een groep actieve sporters die gepassioneerd is door de vele mogelijkheden en voordelen die actief sporten met zich meebrengt.

  Lees meer

  Facebook: al 4800 Fans!

  10 mrt. 2014 11:00:26 - Geplaatst in Facebook

  Velofiets bereikt de 4800 Fans op Facebook! 

  We zijn erg blij dat zoveel mensen ons ook op facebook vinden. Vandaag hebben we de grens van 4800 actieve fans bereikt. 

  Lees hieronder meer waarom je onze facebookpagina moet liken!... 

  Word ook fan van Velofiets!

  Lees meer

  Betaalbare Fixie Bikes serie nu bij Velofiets

  23 feb. 2014 00:00:36 - Geplaatst in Algemeen

  We hebben een mooie leverancier voor u weten te contracteren zodat we nu een mooi assortiment Betaalbare Fixiebikes aan ons assortiment kunnen toevoegen. Kijk verder hieronder voor meer informatie! 

  Nieuw in het assortiment bij Velofiets: Fixed Gear! 

  Lees meer

  85% afgemonteerd in doos geleverd

  21 dec. 2013 22:01:52 - Geplaatst in Montage

  Moet ik de fiets nog zelf monteren?

  Alle fietsen, die door Velofiets geleverd worden, zijn voor minimaal 85% afgemonteerd. Dat wil zeggen dat in de meeste gevallen u slechts alleen het zadel, het stuur en de trappers erop moet monteren.  

  Lees meer

  Nieuwe website

  22 mei 2013 16:36:44 - Geplaatst in Algemeen

  We zijn trots om onze vernieuwde webshop te presenteren. Achter de schermen werken we hard om de puntjes op de i te zetten zodat we nog beter onze klanten van dienst kunnen zijn.

             

  Onze Webwinkels

  PHA Walraven Beheer BV exploiteert vijf webwinkels, te weten Velofiets, Velokinderfiets, Velocross, Velospecials en Veloracing. We richten ons voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt. Op verzoek van vele klanten is in 2011 de stap ook gemaakt richting onze zuiderburen. Na een groot succes zijn we verder gegaan met het franstalige deel van Belgie en in 2014 wordt de eerste vestiging in Frankrijk geopend!

  Lees meer

  Nu standaard GEEN VERZENDKOSTEN!

  10 apr. 2013 22:38:34 - Geplaatst in Algemeen

  Velofiets maakt van haar tijdelijke actie een vaste actie. Vanaf deze maand rekenen wij standaard geen verzendkosten meer naast de verkoopprijs van de fiets. U staat dus niet voor extra verrassingen bij het afrekenen. Standaard geen verzendkosten is door onze klanten als zeer positief ervaren. Wij willen nieuwe klanten hier ook van mee laten profiteren. 

  Lees meer

  Velofiets wordt dealer van Granville

  10 mrt. 2013 20:13:01 - Geplaatst in Algemeen

  Velofiets heeft een samenwerkingsverband gesloten met de Belgische fabrikant Ganville. Het assortiment van Velofiets en Velospecials wordt hierdoor in een klap sterk uitgebreid in het hogere segment. Wij zijn trots op onze nieuwe productlijn en zijn blij dat u hiervan in Nederland ook mee kunt profiten. Het gamma aan stadsfietsen, kinderfietsen, hybride en trekkingfietsen zal als eerste uitgebreid worden. Daarna worden de mountainbikes toegevoegd aan het assortiment en ook de electrische fietsen en de racefietsen. Hou de website Velofiets in de gaten voor het nieuwe aanbod!

  Lees meer